Hei, tervetuloa! Johtajien tukeminen ja johtajuuden kehittäminen on minulle sydämen asia.

Eeva Jaakonsalo

Olen aina työskennellyt liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen parissa, muun muassa strategiakonsulttina ja mainostoimiston sekä valmennusyrityksen toimitusjohtajana. Kaikissa rooleissa olen ollut mukana toteuttamassa asiakasorganisaatioiden isoja hankkeita.


Mikä tahansa hanke hyötyy siitä, että ihmiset osaavat tulkita ja ohjata mieltään ja keskittymistään. Valmennusteni lähtökohtana onkin aina ihmisen mieli; kun saamme työkaluja sen ymmärtämiseen, olemme saman tien parempia itsemme ja toisten johtajia.

Metodeistani

Vankka teoriaosaaminen, pitkä businesskokemus ja käytännönläheisyys.

Valmennusmetodini perustuvat modernille tietämykselle ihmisen aivojen kehittymisestä, ihmisen käyttäytymismalleista ja motivaation rakentumisesta. Onnistuneessa coachingissa, yhtä lailla kuin puheenvuoroissa, on osattava huomioida mielen, tunteiden ja kehon merkitys eli se, miten ajattelumme, tunteemme, ja keholliset kokemuksemme ohjaavat meitä. Oppiminen ja kehittyminen eivät ole vain tahdon asioita, ne ovat myös toimintaa.

Kerron mielelläni lisää

Kiinnostaako yksilöcoaching? Haetko puhujaa tilaisuuteenne? Haluaisitko tietää, miten johtoryhmätyöskentelyä voi terävöittää hevosavusteisilla harjoituksilla? Ota yhteyttä!