Ota askel takaisin kohti itseäsi.

24h Leadership-lataamo on sinulle, joka haluat jaksaa johtajana jatkossakin.

Irrottaudu johtajan roolista ja keskity itseesi.

24h Leadership-lataamo tarjoaa sinulle mahdollisuuden ohjattuun työstä irrottautumiseen ja itseesi keskittymiseen.

Asetu 24 tunniksi itsesi äärelle kauniissa Calliolan saaristohotellissa Snappertunassa ja kuule mitä sinulle kuuluu juuri nyt. Rauhoita hälinä ympärilläsi ja keskity vain itseesi. Tunnista, mikä on sinulle tärkeää ja mitä tavoittelet. Minkä varaan rakennat johtajuutesi, entä identiteettisi? Mihin haluat keskittyä?

Lataamon ohjelmaan kuuluu alustuksia, itsereflektiota, ohjattuja, luottamuksellisia keskusteluita sekä hiljaisuutta. Lisäksi voit ulkoilla ja nauttia omaan tahtiisi merellisestä luonnosta.

Lataamosta palatessasi tunnet olosi virkistyneeksi ja olet saanut uusia ajatuksia sekä perspektiiviä johtamiseen. Palaat kotiin mukanasi uusia työkaluja läsnäolevan johtajuuden ja levollisuuden parempaan toteuttamiseen arjessasi.

PS. Järjestämme lataamoita tilauksesta myös yritysten johtoryhmille. Kysy lisää!

Ohjaajasi 24h Leadership-lataamossa

Eeva Jaakonsalo

Eeva Jaakonsalo on Andas Oy:n perustaja, ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulnessohjaaja. Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa. Hän on myös kokenut ja erittäin pidetty fasilitaattori. Eevassa yhdistyy vahva bisnesosaaminen ja mielen johtamisen syväymmärrys.

Laura Strömberg

Laura Strömberg on sarjayrittäjä ja yrittäjyyden työelämäprofessori. Osana itsensä johtamista Laura on jo vuosia panostanut omaan henkiseen hyvinvointiinsa ja mielensä kehittämiseen. Toimiessaan nopeasti kasvaneen lemmikkiruokayhtiön toimitusjohtajana, Laura löysi työkaluja ja tapoja, joilla irtautua arjesta, luoda tilaa ajattelulle ja parantaa keskittymiskykyä. Laura haluaa nyt jakaa näitä oivalluksia myös muiden vaativissa tehtävissä toimivien ihmisten käyttöön.

24h Leadership-lataamo

Itsensä johtamisen retriitti johtajille 

19.1.-20.1.2024 saaristohotelli Calliola, Snappertuna

Saapuminen perjantaina klo 10.00, kotiinlähtö lauantaina klo 10.00


Ohjelmassa:

- Alustuksia
- Itsereflektiota
- Fasilitoituja keskusteluita
- Hiljaisuutta
- Mahdollisuus 1-to-1 -coachingkeskusteluun Eevan tai Lauran kanssa


Majoitus yksilöllisesti sisustetuissa yhden hengen huoneissa
Ravintola Calliolan herkullinen lähiruoka
Hinta 799‚ā¨/osallistuja (+ alv)

PYYD√Ą LIS√ĄTIETOJA